24 Ocak 2018 Çarşamba 09:23
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Balıkesir mesaisi

PTT 1. Lig Ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor 19. Hafta deplasmanda oynayacağı Balıkesir Baltok Maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak,’ Üç puan için oynayacağız’ dedi.

Mavi-Beyazlılar Erzurumspor Tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde düz koşu, 5-2 dar alanda top kapma, çift kale antrenman maçı yaparak tamamladı.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Lige Ankaragücü maçıyla başladık. Maça çok iyi hazırlanmıştık. Oyuncularımız bu maçta yapılması gereken her şeyi yaptılar. Penaltı kaçırdık ama galip gelemedik. Bunun telafisini inşallah Balıkesir spor karşısında arayacağız. Bizim için iç saha, dış saha diye bir şey yok. Biz inşallah sahaya çıkıp üç puan için oynayacağız. Bu arada oyuncumuz Hamza Younes’den gelen ayrılık isteği üzerine kendisi ile yollarımızı ayırdık. İnşallah kısa zaman içinde yabancı forvet arayışımızı da bu hafta içinde sonlandırmış olacağız.” dedi.

Son Güncelleme: 24.01.2018 02:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.