08 Eylül 2023 Cuma 10:13
Ağrı’ya 193 yeni doktor atandı

Ağrı’nın merkez ve ilçelerindeki devlet hastanelerine, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son atamalarla birlikte 193 yeni doktor görevlendirildi. Atanan doktorların 146’sı pratisyen hekim, 47’si ise uzman hekim olarak hizmet verecek.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, atamaların Ağrı’ya hayırlı olmasını diledi. Kilerci, “İl merkezi 37, Diyadin 1, Doğubayazıt 30, Eleşkirt 15, Hamur 7, Patnos 26, Tutak 9 ve Taşlıçay 11 olmak üzere 47 uzman tabip ve 146 tabip ataması Ağrı’mıza hayırlı olsun. Göreve başlayacak hekimlerimize başarılar diliyorum.  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
AğrıDoktor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.