17 Ağustos 2023 Perşembe 21:27
Ağrı’da milyonluk zarar! Yollar tahrip ediliyor

Ağrı Belediyesi tarafından yürütülen ve aralıksız süren asfalt çalışmalarına kazı çalışmalarını asfalt öncesi yapmadıkları için ilgili elekrik dağıtım firması olan Aras Edaş, doğalgaz firması AKSA ve telekom sorumsuzlukları ile engel oldu.

Geçtiğimiz yıllarda da vatandaşların tepkisine neden olan ilgili kurumların duyarsızlığı çileden çıkarmaya devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre hummalı şekilde sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Ağrı Belediyesi ilgili kurumlara kazı çalışmalarını tamamlaması gerektiğini bildirdi. Ağrı Belediyesi yetkilieri tarafından defalarca söylenmesine rağmen kazı çalışmalarını asfalt sonrasına bıraktıkları öğrenilen ilgili kurumların yollara büyük oranda zarar verdiği belirtildi.

Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan'ın şehre hizmet noktasında aralıksız ve mesai mefhumu gözetmeden çalıştığını belirten vatandaşlar, ilgili kurumların yapılan çalışmaları manipüle etmek yerine destek vermesi gerektiğini ifade etti.

Ayrıca ilgili doğalgaz, elektrik ve telekom yetkilileri asfalt sonrasında kazı çalışmalarında tahrip ettikleri yolların bir çoğunu onarmadığı, onardınlarını ise asfalt yerine beton ile gerçekleştirdiği ve bunun da kısa süre sormasında çukur oluşmasına sebep olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 17.08.2023 21:30
Anahtar Kelimeler:
AğrıASFALT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.