21 Ağustos 2023 Pazartesi 16:47
Ağrı’da eğitim ve istihdam işbirliği

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah Ataş ile bir araya gelerek eğitim ve istihdam alanlarında işbirliği imkanlarını değerlendirdi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah Ataş’ı makamında ziyaret ederek, ortaklaşa açılacak kurslar ve okullarda çalıştırılacak geçici işçiler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Kökrek, Ağrı’da eğitimin kalitesini artırmak için İş Kurumu ile ortak projeler yürütmek istediklerini belirterek, “Okullarımızda öğrencilerimizin temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim görmesi için okullarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan okullarımıza geçici işçi alımlarını hızlandırmak istiyoruz.” dedi.

Ataş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kökrek’e teşekkür etti. Ataş, “Ortak kursların açılması ve geçici işçi alımları için elimizden geleni yapacağız. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile her zaman işbirliği yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.08.2023 16:49
Anahtar Kelimeler:
AğrıHasan Kökrek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.