14 Eylül 2015 Pazartesi 13:38
3. TASKK Kupasında Ağrı Gençlerbirliğispor finale Çıktı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun (TASKK), Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlediği 3. TASKK Kupası'nda, Patnos Gücü ileAğrı Gençlerbirliğispor final maçı oynamaya hak kazandı. 

Ağrı Gençlerbirliği, Beyazıtspor, Patnos Gücü ve Hamur Kümbet takımlarının katılımıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen TASKK Kupası'nda maçlar, Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda oynandı. 

Kupada ilk gün oynanan Beyazıtspor-Patnos Gücü karşılaşmasında, rakibini 7-0 yenen Patnos Gücü adını finale yazdıran ilk takım oldu. 

Ağrı Gençlerbirliği ile Hamur Kümbet takımları arasında ikinci gün yapılan maçın galibi ise 4-2'lik sonuçla Ağrı Gençlerbirliğispor oldu ve final maçı oynamaya hak kazandı. 

Kupada, Patnos Gücü ile Ağrı Gençlerbirliğispor takımı arasında oynanacak final maçı ileri bir tarihte oynanacağı bildirildi. 3.-taskk-kupasinda-agri-genclerbirligispor-finale-cikti.jpg3.-taskk-kupasinda-agri-genclerbirligispor-finale-cikti-001.jpg3.-taskk-kupasinda-agri-genclerbirligispor-finale-cikti-002.jpg

Son Güncelleme: 14.09.2015 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.