04 Haziran 2015 Perşembe 23:48
Abdullah ATALAY Gazetecilerle Buluştu


AĞRI - AK Parti Ağrı milletvekili adayı Abdullah Atalay, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kaya, bir restoranda düzenlenen kahvaltı programında, seçim sürecinde, gerek parti gerekse şahsi olarak yoğun bir kampanya yürüttüklerini söyledi.

Bu süreçte herkese ulaşıp görüşmeye çalıştıklarını ifade eden Atalay, "Başta muhtarlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, halkımızın her kesimi, esnafı ve köy sakinlerimizden tutun il ve ilçe sakinlerimize kadar herkesle görüşmeye çalıştık" dedi.

İnsanları seçim çalışmaları hakkında bilgilendirdiklerini kaydeden Atalay, şunları söyledi:

"İlimizin temel problemlerini tespit etme ve çözüm konusunda, bu seçim kampanyası bize büyük fırsatlar sundu. Yaptığımız ziyaretlerde, Ağrı kamuoyuna bize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı şükranlarımı sunarım. AK Parti 2002 yılında kuruldu. O günden bugüne kadar her seçimde oy oranını artıran ve halk tarafından desteklenen, sahip çıkılan bir parti. Halkın demokratik sistemlere özlemi, toplumun kalkınması, sosyal devlet anlayışının ve birlik beraberliğin hakim kılınması, insanların ekonomik refah düzeylerinin geliştirilmesi gibi konuların AK Parti'nin temel politikaları olarak yer alması toplumda çok büyük destek gördü."

Ağrı kamuoyunun AK Parti'ye ilgisinin köklü bir şekilde devam ettiğini anlatan Atalay, Ağrı'daki adaylara da büyük ilgi olduğunu gördüğünü söyledi.

Atalay, şunları kaydetti:

"Bir baskı ortamının olduğunu müşahede ettik. Her ne kadar seçmen kendi tercihini açık bir şekilde ifade etmese bile seçmenin iradesinin sandığa yansıyacağından kuşkumuz yok. Özellikle seçmenlerde gördüğümüz bu baskının sonlara doğru dağıldığını gördük. Artık herkesin tercihini bariz bir şekilde ifade etmeye başladığını gördük. Bu da bizim etkili bir şekilde seçim çalışma yürüttüğümüzü gösteriyor. Bu seçim kritik öneme sahip. Bu seçim Ağrı kamuoyu başta olmak üzere, bölgenin ve Türkiye halkının devam etmekte olan çözüm sürecinin bir an önce çözüme kavuşmasını sağlayacak. AK Parti'nin Ağrı'da yeniden büyük bir destekle oy alacağına inanıyorum."

 

abdullah-atalay-gazetecilerle-bulustu.jpgabdullah-atalay-gazetecilerle-bulustu-001.jpgabdullah-atalay-gazetecilerle-bulustu-002.jpgabdullah-atalay-gazetecilerle-bulustu-003.jpg

Son Güncelleme: 04.06.2015 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.