12 Mayıs 2015 Salı 19:35
Abdullah Atalay Taşlıçay'da

Ağrı Ak parti milletvekili adayı Abdullah Atalay bugün Taşlıçay ilçesinde esnafları ve Aile dostlarının ziyaretinde bulundu. Önceki yıllarda Ağrı tedaş il müdürülüğünü yapması ve Taşlıçaylı olması nedeni ile partili olan olmayan, herkesle insanı ilişkilerini en üst seviyede tutmuş olmasının sağlamış olduğu avantajla, esnaf ve Stk ziyaretlerini sıcak bir atmosferde gerçekleştiren Atalay, Taşlıçaylı biri olarak Taşlıçay'lılardan destek istedi.

Köy muhtarları ve çeşitli meslek gruplarıyla görüşen Atalay, Daha sonra Taşlıçay Hdp ve Mhp bürolarınıda ziyaret ederek burada çay içti. Son olarak Taşlıçay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Taşlıçay Gazeteciler Cemiyet başkanı Hüseyin Arslan ve Cemiyet üyeleri tarafından karşılanan Atalay şu açıklamalarda bulundu.

Bir Taşlıçaylı olarak Taşlıçay'ın köylerindeki alt yapıyla ilgili sorunlarına vakıf olduğunu ve bu konuda Belediye ile koordineli bir şekilde alt yapı sorununu çözüme kavuşturmak için, plan ve projelerinin olduğu belirten Atalay, Sözlerine şöyle devam etti:

"Taşlıçaylı olmam dolayısıyla bu ilçenin benim için ayrı bir anlamı var. Bu anlamda ilçenin temel sorunlarını çözme noktasında daha etkili bir çalışma içerisinde olacağımı vurgulamak istiyorum.Daha önceki yıllarda Ağrı Tedaş İl Müdürlüğü görevini yapmış olmamdan kaynaklı her bölgesini ve eksikliklerini bilmem Ağrıya,diğer ilçelerine, köylerine en iyi ve en gerekli çalışmaları yapacağıma teminattır diye düşünüyorum." dedi

Taşlıçay belediye başkanı ve Ak Parti Taşlıçay ilçe başkanı İsmet Taşdemir ve diğer partililerinde katıldığı çalışmalar burada son buldu.
abdullah-atalay-taslicayda-001.jpgabdullah-atalay-taslicayda-002.jpgabdullah-atalay-taslicayda-003.jpg

Son Güncelleme: 31.08.2016 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.