14 Nisan 2016 Perşembe 19:13
Aday Öğretmenler Değerlendirme Toplantısı

 Ağrı'da stajyer öğretmenlere yönelik değerlendirme toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İshak Hasanoğlu, dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenliğin her zaman bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olduğunu söyledi.

Hasanoğlu, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de ileri hedeflere ulaşmada değişimin, gelişmenin ve yenilikçi düşüncenin anahtarı durumundadırlar. İnsanı insan yapan değerlerin günübirlik çıkarlara feda edildiği günümüzde bu kutsal mesleği, misyon ve amaçlarına uygun olarak en güzel biçimde icra etmek durumundayız. Bunun için de öncelikle heyecanımızı diri tutmalıyız ve ideallerimizi yeniden kuşanmalıyız. Karşı karşıya kalacağımız bütün durumları ve şartları aşarak ruhumuzu an be an diri tutmak suretiyle başarıya ulaşabiliriz, ulaşmalıyız."

 

aday-ogretmenler-degerlendirme-toplantisi.jpgaday-ogretmenler-degerlendirme-toplantisi-001.jpgaday-ogretmenler-degerlendirme-toplantisi-002.jpg

 

Son Güncelleme: 14.04.2016 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.