07 Haziran 2016 Salı 23:30
AGC Başkanı Alaettin Aslan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kuruluna Seçildi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, yaklaşık 23 bin gazeteci, 92 gazeteciler cemiyeti ve Basın Meslek Kuruluşu ile bunları bünyesinde toplayan 8  federasyonunun çatı örgütü olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu asil üyeliğine Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Doğu Anadolu Federasyon Genel Sekreteri Alaettin ASLAN’ı oy kararı ile yönetim kuruluna asil üyeliğine seçildi.

 

Gazeteciler Konfederasyonu Yedinci Genel Kurulu Toplantısı için Türkiye’nin bütün illerinden gelerek Mardin’de buluşan  Genel başkanlığını Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı’nın yaptığı yönetim kurulu kararı ile Konfederasyon Yönetim Kurulu’na Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Doğu Anadolu Federasyon Genel Sekreteri Alaettin Aslan’ı seçti.

 

Türkiye genelinde en üst çatı örgüt konumundaki Gazeteciler Konfederasyonu’nun yedinci Genel Kurul Toplantısı bugün Mardin Yay Grand  Otel’de yapıldı. Yaklaşık 23 bin gazeteci, 92 gazeteciler cemiyeti ve 8 gazeteciler federasyonunun güç birliği ile kurulan Gazeteciler Konfederasyonu’nun Yedinci Genel Kurul Toplantısı’na Türkiye’nin bütün illerinden gelen başkanlar katıldı.

 

Divan Başkanlığını Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin’in yaptığı genel kurulun açılışında konuşan Gazeteciler Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Türk basın tarihinde örgütlenme ve yeniden yapılanma açısından tarihi bir gün olan yedincisini yaşadığımız genel kurul kararlarının vatanımıza , milletimize , basın camiasına hayırlı uğurlu olması dilek ve temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 07.06.2016 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.