02 Şubat 2016 Salı 16:56
Ağçed Bilek Güreşi Hakemleri Tekâmül Vize Seminerini Tamamladı

ÇED (Ağrı Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübü) Bilek Güreşi Hakemleri, Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness Ve Bilek Güreşi Federasyonu (TVGFBF) tarafından düzenlenen Bilek Güreşi Hakem Gelişim, Vize, Terfi Seminerini tamamladı.

19 – 21 Rebi’ül-ahir 1437 / 29 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Antalya – Manavgat’ta düzenlenen seminere, Türkiye genelinden 168 hakem iştirak etti. Bu minvalde AĞÇED adına bir aday hakem il hakemliğine terfi etti.

Seminerdeki konuşma ve sunumlarla yeni gelişmeler, kurallar ve uygulamalar sözlü ve uygulamalı anlatıldı. Program sonunda yazılı ve uygulamalı sınav yapılarak başarılı olanlar vize ve terfi hakkı elde etti.

agced-bilek-guresi-hakemleri-tekâmul-vize-seminerini-tamamladi.jpgagced-bilek-guresi-hakemleri-tekâmul-vize-seminerini-tamamladi-001.jpgagced-bilek-guresi-hakemleri-tekâmul-vize-seminerini-tamamladi-002.jpg

Son Güncelleme: 02.02.2016 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.