17 Eylül 2015 Perşembe 13:34
AGD'den Terör Saldırılarına Tepki

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ağrı Şube Başkanı Mehmet Şafi Erim, terör olaylarının toplumu ayrıştırmayı hedefleyen provokasyonlar olduğunu belirterek, "Biz bir binanın tuğlaları gibi birliğimizi sımsıkı korumalıyız" dedi. 

Erim, terör olaylarına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, terör olaylarında şehit düşen asker ve polislere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diledi. 

Terör olaylarını planlayanların amacının halkı kontrolsüz bir öfke içine sürükleyerek, Türkiye'yi kaosa sokmak olduğu uyarısında bulunarak, şunları kaydetti: 

"Tüm siyasi hareketlerin ve sivil toplum kuruluşlarının yapması gereken halkı galeyana getirip kışkırtmak değil yatıştırmaktır. Terörün arkasında emperyalizmin olduğunu herkese göstermek gerekir. Bölgedeki tüm silahlı grupların oluşturduğu kaos ortamı siyonizme hizmet etmektedir. Meclis içindeki ve dışındaki tüm siyasi partiler süreci birlikte değerlendirmelidir. Kavga, gürültü ve kamplaşma teröre yarar, kimseye faydası olmaz. Terör olayları provokasyona yöneliktir. Biz bir binanın tuğlaları gibi birliğimizi sımsıkı korumalıyız. Her şeye rağmen sağduyulu olmalı, sükunet ve itidalimizi korumalıyız. Haberlere, konuşmalarımıza ve özellikle sosyal medya paylaşımlarımıza dikkat etmeliyiz." 

Son Güncelleme: 17.09.2015 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.