19 Haziran 2016 Pazar 17:18
Ağrı 100.Yıl Mahallesin Eylem Hazırlığında 2 PKK'lı Yakalandı

Ağrı'da yapılan Terör Operasyonunda 2 si dağ kadrosu 4 kişi tutuklandı.

AĞRI - Ağrı'da düzenlenen terör operasyonunda, 2 terörist ile terör örgütüne yardım ve yataklık eden bir kişi yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentteki 100. Yıl mahallesinde bir ikamette gizlendiği tespit edilen teröristlere yönelik Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonun sabah saatlerinde gerçekleştiği bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz merkezinde eylem hazırlığında olan PKK/KCK terör örgütünün sözde dağ kadrosunda bulunan 2 örgüt mensubunun, ilimiz merkezi 100. Yıl mahallesinde bir ikamette gizlendikleri tespit edilmiştir. Yapılan operasyon neticesinde E.D. ve H.G. isimli 2 terör örgütü mensubu ile örgüt mensuplarına yardım ve yataklık eden B.G, bir M-16 marka uzun namlulu silah, bir AK-47 kalaşnikof marka silah, bu silahlara ait 10 dolu vaziyette şarjör, 4 el bombası ve çok sayıda örgütsel doküman ile ele geçirilmiştir."

Açıklamada, adreste bulunan teröristlerden H.G'nin annesi, babası ve kardeşi olan G.G, C.G. ve R.G'nin de gözaltına alındığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 19.06.2016 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.