06 Nisan 2016 Çarşamba 18:43
Ağrı Aile Destek Merkezi'nde Yıl Sonu Sergisi

Ağrı'da, Ağrı Valiliğine bağlı Aile Destek Merkezi’nin (ADEM), yıl sonu sergisi düzenlendi.

Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve açılışını Ağrı Vali Yardımcıları Sedat İnci ve Mehmet Soğukpınar'ın yaptığı sergide, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri sergilendi.

ADEM Koordinatörü Esra İnanlı Yalpa, yaptığı açıklamada, serginin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu işbirliği ile düzenlendiğini anımsattı.

Yaklaşık 100 kursiyeri sosyalleştirmek ve becerilerinin yanında eğitim hizmeti vererek topluma kazandırmaya çalıştıklarını belirten Yalpa, "Beş ay süren kurs sonunda kursiyerlerimizin el emeği göz nuru çok güzel çalışmaları ortaya çıktı. Bugün sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Sergimiz 3 gün açık kalacaktır. Tüm Ağrı halkını sergimize bekleriz." ifadelerini kullandı.

 

agri-aile-destek-merkezinde-yil-sonu-sergisi.jpgagri-aile-destek-merkezinde-yil-sonu-sergisi-001.jpgagri-aile-destek-merkezinde-yil-sonu-sergisi-002.jpg

Son Güncelleme: 07.04.2016 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.