10 Şubat 2016 Çarşamba 21:16
Ağrı AK Ocaklar Derneğinden ASKF'ye Ziyaret

ASKF'ye yaptıkları ziyarete konuşan Ak Ocaklar Derneği Ağrı Şube Başkanı Cihan Kösedağ " Genel Başkanımız Hakan Yiğit'in başlattığı ve bugün ülkenin dört bir yanında örgütlenen Ak Ocaklar Derneği olarak STK'ları ziyaret ediyoruz.

Biz Ak Ocaklar olarak ülkemizin bölünmez toprak bütünlüğü ve kardeşliği ile şanlı Ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu kutlu ve kutsal topraklarda yüzyıllardır var olmuş ve nice bin yıllarda asla birliğinden ve beraberliğinden taviz vermeyecek büyük bir millet olma gereğinin her daim savunucusuyuz.

Bizler Ak Ocaklar olarak Bayrağımızla , Vatanımızla , Devletimizle , Milletimizle ve tüm 78 milyon kardeşimizle büyük bir Devlet olma , kalkınmış güçlü büyük bir Türkiye olma hayalindeyiz.  Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalarımızı anlatıyoruz. Genel kurulumuzdan sonra Gençlik ve Kadın örgütlenmelerimizi de tamamlayacağız " dedi

Ak Ocaklar Ağrı Şube Başkanlığına, ziyaret dolayısı ile Ağrı'yı BAL liginde temsil eden Ağrı Gençlerbirliği Spor'un forması hediye edildi.

Son Güncelleme: 10.02.2016 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.