02 Ağustos 2014 Cumartesi 21:44
Ağrı AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kimdir
  • 1994 yılında ağrı merkezde dünyaya geldi. ilk ve orta öğrenımini merkez abide mahallesinde şehit hikmet koman ilköğretim okulunda tamamladı.
  •  
  • Daha sonra ağrı Anadolu imama hatip lisesine başladı.öğrenim hayatı devam ederken aynı zaman da ticaretle uğraşıyordu.babası murat aktaş tarım ve hayvancılık aynı zamnda esnaflık yapıyor.alim aktaş ise amcası edip aktaş ile özel sektörde işletmecilik yapıyordu.alim aktaş imam hatip lisesini btirdiği yıl ağrı İbrahim çeçen üniversitesi islami ilimler fakültesi ni kazandı.islami ilimler fakültesine başladığı yıl erzurumdan gelip ağrı da alim aktaş ile aynı bölümü okuyan hasan Talha Topaloğlu ile birlikte ak parti için birçok çalışma yürüttü. yürüttüğü çalışmalar ile başarılı olunca dönemin il gençlik kolları başkanı umut koç tarafından ak parti  üniversite birim başkanlığına getirildi.üniversite birim başkanlığına getirilen alim aktaş yol arkadaşı hasan Talha topaloğlunu üniversite birim teşkilat başkanlığına getirip birlikte birçok başarıya imza attılar.
  •  
  • ünversite birim başkanlığını başarılı yaptığı için hem ak parti genel merkezi tarafından hemde il teşkilatı tarafından takdir ediliyordu.yaptığı çalışmaların meyvesi olarak il gençlik kolları başkanlığına getirildiğini söyleyen alim aktaş bu bir bayrak yarışıdır şimdi bu bayrağı biz teslim aldık bayrağı aldığımız  noktadan çok çok daha ileriye taşımak için elimizden geleni teşkilatımız ile birlikte yapacığız.ağrı gençliğine verdiğimiz değeri sokak sokak ev ev gezip belirteceğiz.geleceğimizin teminatı gençler ile birlikte ayrım yapmadan hep beraber bu güzel yolda yürüyeceğiz.

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.