12 Ağustos 2014 Salı 19:17
Ağrı ASKF, Önder Baydar Anısına Ağrı Dağına Zirve Yapacak

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Doğa Sporları Sorumlusu Güven Sorguç, " Ağustos ayı  içerisinde Federasyon olarak Süphan Dağı Tırmanışı gerçekleştireceğiz. Ancak  bu tırmanış öncesi geçtiğimiz haziran ayı içerisinde kaybettiğimiz spor adamı Önder Baydar'ın anısına Ağrı Dağı'na bir tırmanış gerçekleştireceğiz.  "dedi.

 

Önder Baydar'ı unutmayacaklarını belirten Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise, " Bu tırmanış Doğa sporlarını seven ve sporun her alanındaki başarıları ile örnek bir kişiliği olan Önder Baydar'ı anmak için gerçekleştirilecek. Tırmanışta bizlere desteğini esirgemeyen Karaköse Doğa Sporları Kulüp Başkanı Ömer Özer'e ve Federasyonumuz Doğa Sporlarından Sorumlu üye Güven Sorguç'a teşekkür ediyorum " dedi.

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.