07 Mart 2016 Pazartesi 16:42
Ağrı ASKF'den Amatör Lig Şampiyonu Patnos Gücü Spor'a Tebrik

Diyadin Gençlerbirliği Spor'u 3-0 lık net bir skorla geçen Patnos Gücü, lige çıktığı ilk sezonunda şampiyon olmayı başardı. Ağrı Gençlerbirliği Spor ile Baraj maçı hazırlıklarına başlayan, Patnos Gücünde hedef önümüzdeki sezon Ağrı'yı BAL liginde temsil etmek.

Lig sonunda  Patnos Gücü 28 puanla 1. olurken Doğubeyazıt Belediye Spor ise 22 puan ile 2. olarak Lig'i tamamladı.

Sporcuları ve Teknik ekibi kutlayan Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ" Dün tamamlanan müsabakalar sonucunda Patnos Gücü Spor Kulübümüz, Ağrı amatör liginin bitimine bir hafta kala liderliğini garantileyerek, ligi şampiyon olarak tamamladı. Şimdi sırada Ağrı'yı temsil etmek için oynanacak  bir baraj müsabakası bulunuyor.

İki Ağrı takımının mücadelesine sahne olacak bu maç için ilerleyen süreçte tarihi belirleyeceğiz.  Ben sezon boyunca futbol müsabakalarında alın teri döken sporcuları, teknik heyeti, ve takımını desteğe gelen Patnos Gücü taraftarlarını tebrik ediyorum.

 2015-2016 futbol sezonunda büyükler amatöre katılımları ile destek sağlayan tüm takımlarımıza, diğer kategorilerde başarılar diliyorum." dedi..

agri-askfden-amator-lig-sampiyonu-patnos-gucu-spora-tebrik.jpgagri-askfden-amator-lig-sampiyonu-patnos-gucu-spora-tebrik-001.jpg

Son Güncelleme: 07.03.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.