27 Ekim 2016 Perşembe 17:43
Ağrı ASKF'den Cengiz Durmuşa Ziyaret!

Kösedağ, Ağrı ASKF Genel Sekreteri Özkan Aslan ve Bingöl ASKF Başkanı Aliekber Alimoğlu ile Türkiye Tenis Federasyonu 4. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yeniden başkanlık görevine seçiler Durmuş'u makamında ziyaret etti. 

Durmuş'u federasyon başkanlığına yeniden seçilmiş olması dolayısıyla Ağrılılar adına tebrik eden Kösedağ, "Ağrı’dan yetişmiş birinin Türkiye tenisinin başında olması bizler için gurur verici bir olay. Tenis sporunda çok önemli işlere imza atan başkanımızı tebrik ediyor, yeni dönemin ülke sporu başta olmak üzere tenis camiasına hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Cengiz Durmuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Tenis sporunun alt yapısının güçlendirilmesinin, doğuda atılan adımlarla gerçekleştiğini, bu noktada öncelikle tenis sporunun "zengin sporu" olduğu algınısı kırmakla uğraştıklarını belirten Durmuş, şunları kaydetti: 

"Bu algıyı yıkmak, tenis sporunun ülke sathına yayılmasını sağlamak amacı ile Ağrı'da tenis faaliyetlerinde bir takım altyapı çalışmaları yaptık. Ağrı’da bu işin olabileceğini insanlara göstermemiz durumunda tenisteki zengin sporu algısını kıracağımızı düşündük. Nitekim projelerimiz başarılı oldu ve Ağrı’dan başarılı sporcular çıktı. Bunun yanında Ağrı’yı örnek almak isteyen bir çok ilimizde tenis sporunun alt yapısı gelişmeye başladı. Bir çok ilimizde tenis kortları yapıldı, yenileri de yapılmaya devam ediyor. İnşallah yeni dönemde büyük il küçük il demeden, ülkemizin genelinde tenis sporunun yayınlaşması için gereken çalışmaları yapacağız." 

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.