30 Kasım 2015 Pazartesi 15:29
Ağrı Askf'den Elazığ ve Malatya Askf Ziyareti

Ağrı Askf Yönetim  Kurulu Üyesi Ferhat Oruçnun da katıldığı ziyarette Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Ağrı Askf Genel Sekreteri Özkan Aslan ve Ağrı Askf Yönetim  Kurulu Üyesi Ferhat Oruç'ta yer aldı. 

Elazığ Askf ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen heyet, bölge illerinde bulunan spor kulüplerinin mali sorunları hakkında istişarede bulundu.

Elazığ'dan sonra Malatya'ya geçen Ağrı heyeti burada Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yaptırılan, 30 dönüm arsa üzerine konumlandırılmış TFF Malatya Bölge Müdürlüğü hizmet binasını gezdi. 

Bölgede sorunların aynı olduğunu söyleyen Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ," Bölgede sporun genel sorunları her ilde aynı. Her askf spor adına üstüne düşeni fazlası ile yerine getirmeye çalışıyor.

Malatya'da çok güzel bir TFF bölge müdürlüğü binası yapılmış. Bu tesislerin ülkenin bütününe yayılması gerekiyor.

Bizleri burada ağırlayan Tff Malatya Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi'ye, Malatya, Bingöl ve Elazığ Askf başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum"dedi

Ziyaret Malatya Askf ziyareti ile son buldu.

agri-askfden-elazig-ve-malatya-askf-ziyareti.jpgagri-askfden-elazig-ve-malatya-askf-ziyareti-001.jpgagri-askfden-elazig-ve-malatya-askf-ziyareti-002.jpg

Son Güncelleme: 30.11.2015 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.