06 Haziran 2016 Pazartesi 22:06
Ağrı ASKF'nin 10. Yıl Kutlaması Düzenlendi

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) kuruluşunun 10. yılı kutlandı.

ASKF bahçesindeki etkinliğe, Vali Vekili Sedat İnci, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Vekili İnci, yaptığı konuşmada, uzun süredir Ağrı'da amatör spor branşlarının gelişmesinde çok büyük emekler sarf eden ASKF'nin 10. yıl dönümünü kutlayarak, "Spor branşlarının gelişmesi, gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapan insanlar ve bireyler haline gelmesi noktasıdır. Kulüp yönetimiyle birlikte çok önemli uğraşlar ortaya koyan ASKF Başkanı Erkan Kösedağ'a ve kulüp yöneticilerimize huzurlanızda teşekkür ediyorum." dedi.

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise, ASKF olarak 10. yılda 36 spor kulübüyle kentte hizmet ettiklerini belirtti.

Kösedağ, 10. yıl kutlamaları kapsamında kentte çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Spor organizasyonları düzenleyeceğiz. Eylül ayında Türkiye'nin önemli spor adamlarını Ağrı'da misafir edeceğiz. Tabi her etkinlik finali nasıl oluyorsa başlangıcı tatlı yapalım dedik. Bu başlangıçta Vali Vekilimiz Sayın Sedat İnci’nin böyle bıçağı alıp pastayı kesmesiyle tatlı bir pasta yiyelim dedik. 10. yılımızı hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Daha sonra ASKF 10. yılı görselinin yer aldığı dev yaş pasta protokol tarafından kesildi. 

Öte yandan etkinlik kapsamında Vali Lütfi Yeğenoğlu Stadyumu'nda dostluk maçı oynandı. 

 

 

 

agri-askfnin-10.-yil-kutlamasi-duzenlendi.jpgagri-askfnin-10.-yil-kutlamasi-duzenlendi-001.jpgagri-askfnin-10.-yil-kutlamasi-duzenlendi-002.jpgagri-askfnin-10.-yil-kutlamasi-duzenlendi-003.jpg

Son Güncelleme: 06.06.2016 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.