05 Şubat 2015 Perşembe 02:15
Ağrı Asp, Vatandaşın Sorun ve İsteklerini Dinliyor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü, sosyal paylaşım siteleri facebook ve twitter üzerinden hesap açarak vatandaşlardan gelen sorun ve istekleri almaya başladı.

 

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, düzenleyeceği etkinlik, program, seminer, konferans ve duyuruları kamuoyuna paylaşmak amacıyla sosyal paylaşım siteleri facebook.com/agriasp ve twitter.com/agriasp hesaplarını açtı. Sosyal paylaşım hesaplarında vatandaşlardan gelen sorun ve istekleri aldıklarını belirten Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç, “Gelişen teknoloji ile birlikte tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sosyal medya kullanımı artarak devam etmektedir. Bizde vatandaşlarımıza daha fazla hizmet verebilmek için sosyal paylaşım siteleri olan facebook ve twitter üzerinden hesap açtık. Vatandaşlarımızdan gelebilecek talep ve müracaatları hızla yönetebilmek ve sonuca taşımak adına böyle bir çalışma başlattık. Artık vatandaşlarımız, sosyal paylaşım sitelerinden müdürlüğümüz ile ilgili duyuru ve etkinliklerimizi yakında takip ederek, görüş ve önerilerini bize kolayca aktarabilecekler. Ayrıca bakanlığımızın çalışmaları, müdürlüğümüzün rol ve sorumluluklarını hedef kitleyle paylaşarak, kurumsal etkililiği sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2015 02:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.