22 Nisan 2015 Çarşamba 16:06
AĞRI ASP'DEN, 825 KİŞİYE 'AİLE İÇİ ŞİDDET VE İLETİŞİM' KONULU EĞİTİM


Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, 825 kişiye  “Aile İçi Şiddet ve İletişim” konularında eğitimler düzenlendi.
Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Aile Eğitim Programları (AEP) kapsamında il ve ilçe jandarma komutanlıklarında ve İl Milli Eğitim müdürlüğüne bağlı okullarda toplam 825 kişiye eğitim verildi. İl Jandarma Komutanlığında başlayan eğitimler, ilçe jandarma komutanlıkları ve il milli eğitim müdürlüklerine bağlı okullarda devam etti. Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Psikolog Aslıhan Yaşar ve Aile Danışmanı Erol Sancar tarafından 30 Mart tarihinde başlayan eğitimlerde şuana kadar 825 vatandaşa Aile ve Eğitim Program kapsamında Aile İçi Şiddet ve İletişim ile Evlilik Öncesi Eğitim konularında eğitimler verildi.
Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen eğitim seminerine İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Bilal Güvenir, subaylar, astsubaylar, er ve erbaşlar katıldı. Aile içi şiddete neden olan faktörler ve şiddet duygusuyla başa çıkmanın yollarının anlatıldığı eğitimde günlük hayatta yaşanan olaylardan örnekler verilerek eğitimin verimli bir şekilde geçmesi sağlandı. Eğitim sonunda konuşma yapan Ağrı İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Bilal Güvenir, eğitimde sunum yapan kişilere ve Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teşekkür ederken, eğitimin verimli geçtiğini ifade etti.
Aile Eğitim Programı kapsamında düzenlenen eğitimlerin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda devam edeceği ayrıca Ağrı M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda da belirtilen konularda eğitim verilmeye başlanacağı ifade edildi.

 

 

agri-asp’den,-825-kisiye-“aile-ici-siddet-ve-iletisim”-konulu-egitim.jpgagri-asp’den,-825-kisiye-“aile-ici-siddet-ve-iletisim”-konulu-egitim-001.jpgagri-asp’den,-825-kisiye-“aile-ici-siddet-ve-iletisim”-konulu-egitim-002.jpgagri-asp’den,-825-kisiye-“aile-ici-siddet-ve-iletisim”-konulu-egitim-003.jpg

Son Güncelleme: 22.04.2015 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.