26 Kasım 2015 Perşembe 17:17
Ağrı Atatürk Anaokulun'da Diş Taraması Yapıldı

Ağrı Atatürk Anaokulu öğrencilerine yönelik olarak, ağız bakımı ve diş sağlığı taraması yapıldı 

Ağrı Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü Metin İnanlı, herkesin sağlığının korunup geliştirilmesi için sağlıklı ve mutlu bir Türkiye vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Okul sağlığı kapsamında 2014-2015 eğitim, öğretim döneminde 60 ayını doldurmuş 4 bin 700 ana sınıfı öğrencisine ağız ve diş sağlığı taraması yapıldığını belirten İnanlı, "2 bin 800 öğrenciye florür vernik uygulanmış ve 32 bin 600 kişiye ağız ve diş sağlığı eğitimi verilerek fırça ve macun dağıtımı gerçekleşmiştir" diye konuştu.

Düzenlenen program kapsamında, öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

 

agri-ataturk-anaokulunda-dis-taramasi-yapildi.jpgagri-ataturk-anaokulunda-dis-taramasi-yapildi-001.jpgagri-ataturk-anaokulunda-dis-taramasi-yapildi-002.jpgagri-ataturk-anaokulunda-dis-taramasi-yapildi-003.jpg

Son Güncelleme: 26.11.2015 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.