01 Ağustos 2015 Cumartesi 11:37
Ağrı Barosu ölen 3 kişi ile ilgili açıklama yaptı

Bugün ilimizde hiç kimsenin istemediği ve tasvip etmediği bir olay yaşanmıştır. Bu olay sonucunda 3 kişi ölmüş ve herhangi bir yaralı bulunmamaktadır. Olayın meydana geldiği evin talebi üzerine yasal olarak davaya dahil olma talebinde bulunduk. Bu temelde sorusturmanın selameti açısından otopsi işlemlerinde katılma talebinde bulunduk. Savcılık makamı bu talebimizi hukuka ve yasaya aykırı bir şekilde ret etmiştir.

 

Gerek her üç mahalleye ulaşımın engellenmesi gerekse otopsi işlemine katılmamızın  engellenmesi soruşturmanın salemetine dair birtakım soru işaretlerini taşımaktadır. Bu yaklaşım doğru değildir. Bu yaklaşım yasal değildir. Kaldı ki otopsi işlemi gizli yürüyen bir işlem de değildir. Bu noktada ilerleyen aşamada gerekli yasal müracaatlarda bulunacağız.

Son Güncelleme: 01.08.2015 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.