16 Temmuz 2014 Çarşamba 11:18
Ağrı Belediye Eş Başkanı Halkın Arasında

Ağrı belediye başkanı Sırrı Sakık iftar yemeğinden sonra Cumhuriyet ve Kağızman caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Sakık, kahvelerde oturarak halka birlikte semaver çay içerken, cumhuriyet caddesinde kitap satan gençlerden sohbet ederek onlardan kitap aldı. Cumhuriyet caddesinin girişlerinde bulunan demirlerin  caddenin estetiğini bozduğunu söyleyerek demirlerin kaldırılacağını söyledi.

Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan BDP Ağrı belediye eş başkanı Sırrı Sakık, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen herkesle fotoğraf çekti. BDP Ağrı belediye eş başkanı Sırrı Sakık’a belediye eş başkan yardımcıları Xalef Keklik ve Ömer Polat ve BDP’li seçilmişler eşlik etti. 







Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.