19 Temmuz 2014 Cumartesi 00:00
Ağrı belediye eş başkanları esnaf ve muhtarlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yüzlerce esnaf ve muhtarın katıldığı yemeğe DBP (Demokratik bölgeler Partisi)Ağrı başkanı Necmettin Efe, Ağrı belediye eş başkanı Sırrı Sakık, Ağrı belediye eş başkan yardımcıları Ömer Polat ve Halef Keklik ve Ağrı belediyesi encümenleri katıldı.

İftardan önce kısa bir konuşma yapan Ağrı belediye eş başkanı Sırrı Sakık, İsrail’in Filistin’e  İŞİD’in Rojava’ya saldırmasının kabul edilebilecek hiçbir yanının olmadığını vurguladı. Sakık, “ Birazdan hepimiz iftarımızı açacağız. Ama yanı başımızda insanlığa karşı suç işleniyor. Rojava kadın ve çocuk demeden katlediliyor. Gazze’de hiçbir hukuk dinlenilmeden çoluk çocuk katlediliyor. Acımasız bir toprakta yaşıyoruz. Bir az önce haberlerde Gazze’deki o vahşeti izledim. O zalimane politikaları izledim. Ve emperyalizm için Ortadoğu da insanın değeri olmadığını bir daha gördüm. Bunlara zalimdir. Biz de bu zalimlere birlik oluşturacağız. Gazze’deki kardeşlerimizin acısı bizim acımızdır. Onların yanın da olacağız. Rojava’daki kardeşlerimizin acıları acımızdır onların yanın da olacağız. Dua edeceğiz. Zalimlere lanet yağdıracağız. Zalimler için yaşasın cehennem diyeceğiz” dedi.

İftar yemeğinden sonra Ağrı belediyesi eş başkanı Sırrı Sakık, DBP (Demokratik Bölgeler Partisi) Ağrı eş başkanı Necmettin Efe ve beraberindeki BDP’li seçilmişler cumhuriyet caddesinde semaver çay içerek caddede halkla sohbet ettiler. 







Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.