09 Ağustos 2014 Cumartesi 19:45
Ağrı belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor

Çalışmalara ilişkin açıklamalar da bulunan Ağrı belediyesi eş başkan yardımcısı Ömer Polat, Hafta içerisinde 22 bin metrekare asfalt çalışması yapacaklarını kaydetti. Polat, " Dün Kütüphane ve Yaşar Eryılmaz caddelerinde 5 santimetre aşındırma tabakası bitti.  Bu gün ise Hz. Ömer caddesi bitti ondan sonra 29 Ekim caddesinde başladık. Bu caddemizi de bu gün bitireceğiz. Bizler hem aşındırmayı engellemek hem de rögar kapaklarından kaynaklı bu kazalara sebebiyet veren yol arızalarını gidermek amacıyla çalışmalarımızı başlattı. 2014 çalışma programı içerisinde bu asfalt çalışmamızı bitirmiş olacağız. Asfaltlarımız ne kadar kaliteli dökülmüş olsa dahi gereken alt yapıya sahip olmayınca asfaltın ömrü kısalıyor. Ağır taşıtlı araçların üzerinden geçerken asfaltı tahrip etmemesi için yüzde yüz belediyemize ait olan bir tasarım yaptık. Metalden asfaltın üzerine binecek şekilde. On gün önce üretim yapıp test ettik sonra seri üretime geçtik. Erzurum Caddesi, Kağızman Caddesindeki bütün rögar kapaklarından kaynaklı tahribatları da bu yöntemle bir bütün olarak çözeceğiz" diye konuştu. 

Öte yandan asfalt çalışmasının yapıldığı yerdeki esnaflar yollara asfalt atılmadan önce yolu temizleyen temizlik ekiplerine yardım ederek, belediye çalışmalarına destek sundu. 







Son Güncelleme: 13.11.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.