08 Ocak 2016 Cuma 23:54
Ağrı Belediyesi Kar Temizliği Çalışmaları

Yoğun kar yağışına karşı Belediyemizin çalışmaları devam ediyor

Ağrı'da yaklaşık bir haftadır devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Ağrı Belediyesine bağlı Fen ve Temizlik işlerine bağlı ekipler Ağrı merkezde yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için mahalle, cadde ve sokaklarda kapanan yolları açarak, cadde ve sokaklarda biriken karı temizlemeye çalışıyor.

Açılan mahalle yollarında yaşanan tipi ve kar yağışından dolayı yol tekrar kapanırken, ekiplerimiz bazı mahalle yollarını en az üç kez açmak zorunda kaldı. Ana arterlerde ve ilimizin değişik yerlerinde belediyemize bağlı ekipler çalışmalarını devam ederken, Kar yağışının hafta sonunda da aralıklarla devam edeceği ilimizde yol temizleme çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdürüleceği öğrenildi.

 

agri-belediyesi-kar-temizligi-calismalari.jpgagri-belediyesi-kar-temizligi-calismalari-001.jpgagri-belediyesi-kar-temizligi-calismalari-002.jpgagri-belediyesi-kar-temizligi-calismalari-003.jpg

Son Güncelleme: 09.01.2016 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.