20 Kasım 2015 Cuma 09:34
Ağrı Belediyesi; Kararlarımızı Halktan Alıyoruz

 Ağrı halkına yapılacak hizmetler konusunda halkla ortaklaşıp karar alan DBP’li Ağrı Belediyesi yönetimi, bu güne kadar yapılan projelerde halkın bilgisi ve isteği doğrultusunda çalışmalarını yürütmektedir.

 En son olarak ta sebze pazarında esnaflık yapan halkın sorunlarını gidermeye çalışan belediye yönetimi, eski belediye yönetimi tarafından sadece kaba inşaat olarak yapılan sebze pazarı esnafların talebi üzerine, kışın ısıtılabilecek bir şekilde yapılması planlamaktadır.

Sebze pazarın daha sıcak ve temiz bir şekilde onarmaya çalışan DBP’li Belediye yönetimi bu doğrultuda Sebze pazarındaki esnaflar ile görüşerek, Sebze pazarında yeni yapılacak çalışmalar ile ilgili esnafların görüşünü aldı.

‘Hizmetler ortak kararla veriliyor’

DBP’li Ağrı Belediyesi yönetimi adına Sebze pazarındaki esnaflar ile görüşen Ağrı Belediyesi Eşbaşkan yardımcısı Halef Keklik, Bu güne kadar yaptıkları çalışmaların tümünde halkla ortaklaştıklarını belirtti.

Keklik, “ Biz enkaz bir belediye devraldık.

Bu enkazı halkımız ile ortaklaşarak ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda halkımızın görüşüne başvurduk.

Bu günde Sebze pazarı esnafımız ile görüşüp ondan sonra buraya bir proje uygulayacağız.

Sebze Pazarı tam bir içler acısı. Kışın Ağrı’nın soğuğunda burada bir ekmek parası kazanmak isteyen esnafımızın daha sıcak bir ortamda esnaflığını yapmasını istiyoruz.

Eskiden burada bir Sebze pazarı yapılmış ama öyle rast gele bırakılmış.

Temizlik ve sıcaklık konusunda buradaki esnafımızla ortaklaşarak onlarının sıkıntılarını gidereceği.

Bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalarda yine halkımız ile ortaklaşarak karar alacağız” dedi.

Esnaflar ile tek tek görüşen Eşbaşkan yardımcısı Keklik, Yapılacak proje hakkında esnafların görüşünü alarak Sebze pazarından ayrıldı.

Son Güncelleme: 20.11.2015 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.