28 Şubat 2016 Pazar 16:49
Ağri Beşir Derneğin'den Doğu Ve Güneydoğu İhtiyaç Sahiblerine Yardım

Mahzun ve Mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayırım yapmadan paylaşmayı erdem haline getirmiş, kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde din, dil ve ırk gözetmeksizin insanlara hizmeti gaye edinen Merkezi İstanbul’da bulunan Kamu Yararına Çalışan İnsani Yardım Derneğimiz Beşir Derneği Ağrı Şubesi olarak doğu ve güneydoğu ihtiyaç sahiplerine yönelik toplanan 110.000 TL. değerinde gıda ve giyecekten oluşan insani yardım malzemesini sevk etmek üzere toplanmış bulunmaktayız.

BEŞİR Derneği’mizin doğüu ve güneydoğu ihtiyaç sahiplerine yönelik kampanyasına destek veren,AĞRİ Semerkand Vakfı Başkanlığına,  Semerkand Vakfı gönüllülerine ve Değerli Ağrı Halkına teşekkür ediyoruz.

Beşir derneği ağrı şubemizin bundan sonra yapacağı tüm yardım faaliyetlerinde tüm halkımızı ve kamu ve kuruluşlarının yardımlarını bekleriz.

Doğu ve göneydoğu ihtiyaç sahiplerine yönelik İnsani yardım tırımızı uğurlama töreninde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, selam, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

agri-besir-derneginden-dogu-ve-guneydogu-ihtiyac-sahiblerine-yardim.jpgagri-besir-derneginden-dogu-ve-guneydogu-ihtiyac-sahiblerine-yardim-001.jpgagri-besir-derneginden-dogu-ve-guneydogu-ihtiyac-sahiblerine-yardim-002.jpgagri-besir-derneginden-dogu-ve-guneydogu-ihtiyac-sahiblerine-yardim-003.jpgagri-besir-derneginden-dogu-ve-guneydogu-ihtiyac-sahiblerine-yardim-004.jpgagri-besir-derneginden-dogu-ve-guneydogu-ihtiyac-sahiblerine-yardim-005.jpg

Son Güncelleme: 28.02.2016 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.