27 Aralık 2015 Pazar 21:17
Ağrı Birlikspor: 2 - Fomget Gençlik ve Spor : 0 Maçı

Ligin 8. haftasında oynanan karşılaşmada Ankara temsilcisi Fomget Gençlik ve Spor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenen Ağrı Birlikspor, ligdeki puanını 9'a çıkarırken, Fomget Gençlik ve Spor almış olduğu mağlubiyetin ardından 4 puanda kaldı. 

Ağrı Birlikspor Teknik Sorumlusu Ayhan Arslan, karşılaşma sonunda  Fomget Gençlik ve Spor maçına iyi hazırlandıklarını ve galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Soğuk havaya rağmen futbolcularının iyi bir oyun sergilediğini belirten Arslan, "Ligde üst sıralara yükselmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Ligde birbirinden güçlü rakipler bulunuyor. İyi bir takımız. Kadın takımımızı vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. İnşallah oyun kalitemizi ve mücadelemizi daha da yükselteceğiz" diye konuştu.

Bu arada, Ağrı Birlikspor kadın futbol takımına, "Futbolun Sultanları" projesi kapsamında SODES Birim Koordinatörü Ümit Şahin tarafından malzeme dağıtıldı. 

agri-birlikspor-2---fomget-genclik-ve-spor--0-maci.jpgagri-birlikspor-2---fomget-genclik-ve-spor--0-maci-001.jpgagri-birlikspor-2---fomget-genclik-ve-spor--0-maci-002.jpgagri-birlikspor-2---fomget-genclik-ve-spor--0-maci-003.jpg

Son Güncelleme: 27.12.2015 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.