11 Mayıs 2022 Çarşamba 21:54
AĞRI CENNET GİBİ MİLLET BAHÇESİNE KAVUŞUYOR

Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı Sayan hayata geçirilecek yeni projesi hakkında şunları söyledi; “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımızın, TOKİ ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımızın destekleri ile seçim vaadlerimiz arasında yer alan Murat Nehri Millet Bahçesi Projemizi çok yakında hayata geçirerek Ağrı Halkına yaşarken cennet gibi Millet Bahçesi görmesini sağlıyoruz” dedi.

Başkan Sayan sözlerine şöyle devam etti; “Murat Nehri Millet Bahçemizde yok yok. Kıymetli Ağrı Halkımızın gönül rahatlığı ile gidip huzur bulacağı, tesis edilecek yaşam alanlarıyla her kesimden insanın takdirle karşılayacağı Murat Nehri Millet Bahçesi, yarınlarda hizmete sokacağımız hizmetlerden sadece bir tanesi. Bugüne kadar yaptıklarımız yarınlarda vereceğimiz hizmetlerin teminatıdır” dedi.

Son Güncelleme: 11.05.2022 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.