09 Nisan 2016 Cumartesi 16:16
Ağrı Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bahçesinde Kutlu Doğum Etkinliği Yapıldı

 Ağrı'da İl Müftülüğü tarafından, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle "İnsanlığı yüceltmek için gelin birlik olalım" konulu etkinlik düzenlendi. 

Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda ilahiler okundu. 

Etkinlikte konuşan İl Müftüsü İbrahim Gemici, Diyanet İşleri Başkanlığının 1989 yılından beri Hazreti Muhammed'i anmak, anlatmak ve anlamak için her yıl nisan ayında etkinlikler düzenlendiğini belirterek, Hazreti Muhammed'in hayatının daha iyi anlaşılması gerektiğini vurguladı. 

Gemici, İslam coğrafyasındaki terör olaylarına da değinerek, insanların Kur'anın ve Hazreti Muhammed'in yolunu terk ettikleri için sıkıntı yaşadıklarını ve Müslümanlar üzerinde oyunlar oynandığını söyledi.

 

agri-cumhuriyet-anadolu-lisesi-bahcesinde-kutlu-dogum-etkinligi-yapildi.jpgagri-cumhuriyet-anadolu-lisesi-bahcesinde-kutlu-dogum-etkinligi-yapildi-001.jpgagri-cumhuriyet-anadolu-lisesi-bahcesinde-kutlu-dogum-etkinligi-yapildi-002.jpg

Son Güncelleme: 09.04.2016 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.