10 Temmuz 2023 Pazartesi 10:04
Ağrı Dağı müziğin büyülü dünyasına ev sahipliği yaptı

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SAHNESİ AĞRI DAĞI ETEĞİNE KURULDU

MR. DOSSO DOSSİ, MUSTAFA SANDAL, ZARA ve KADR, YÜZ BİN KİŞİYİ COŞTURDU

Doğubayazıt Stadyumu’nda ikincisi gerçekleştirilen “Ağrı Dağı Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” etkinliği tam bir müzik şöleni sundu. 70 metre uzunluğu ile Türkiye’nin en büyük sahnesinde gerçekleştirilen festival, ünlü şarkıcıların performanslarının yanı sıra görsel şovlarıyla da büyük beğeni kazandı.
Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören “Ağrı Dağı Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” etkinliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.
 

Ağrı Dağı eteklerinde yer alan Doğubayazıt Stadyumu’nda gerçekleştirilen ve ünlü sanatçıların performanslarına ev sahipliği yapan etkinliğe çevre şehirlerden gelenlerle birlikte yaklaşık yüz bin kişi katıldı.

Mustafa Sandal, Zara ve Kadr’nin sahne aldığı festivalde ışık ve lazer gösterileriyle tam anlamıyla görsel bir şölen sunuldu. 70 metre uzunluğu ve 444 metrekare led ekran tasarımı ile Türkiye’nin en büyük sahnesinde gerçekleşen etkinliğe katılanlar hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.  

Gecede, Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’ın canlı DJ performansı eğlenceyi zirveye taşıdı. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’a bir parçasında eşlik eden Hikmet Eraslan konser alanını dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı. “Mr. Dosso Dossi Live Performance” adıyla DJ setinin başına geçen Hikmet Eraslan, yaklaşık bir saat süren performansıyla stadyumu dolduran müzik severleri coşturdu. Hikmet Eraslan, tempoyu hiç düşürmeden sergilediği performansıyla büyük beğeni kazandı.

Anahtar Kelimeler:
Ağrı DağıDosso Dossi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.