08 Mart 2016 Salı 17:30
Ağrı Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

Ağrı Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

Samancı; "Cennet Anaların Ayakları Altındadır’ diyen bir medeniyetten gelen ülkemiz kadınları bugün, bilim, siyaset, eğitim, kültür-sanat ve iş dünyasında hepimizi gururlandıran, başarılarıyla adından söz ettiren, geleceğe ilişkin en büyük güvencelerimizdendir.

Devletimiz son yıllarda kadının ekonomide, sosyal hayatta, kısacası hayatın tüm alanlarında eşit, adil ve daha fazla yer alması için çok önemli yasal düzenlemeler yaptı.

Bu yasaların hayata geçirilmesi için de her türlü desteği proje, eğitim ve iş kurma alanlarını açtı, Yetiştiriciler Birliği olarak da Bayan Futbol takımı ile müthiş başarılar elde ettik, Doğuda kızlar okumuyor düşüncelerine karşı biz kızlar futbol bile oynuyor hatta başarılı bir futbol oynuyor dedik, Birliğimizin bünyesindeki bayan futbol takımımız artık ülkemizde tanınmış ve ilimiz için başarı sembolu olmuştur, Bu anlamda Dünyanın her yerinde hayatın her alanında çalışan Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 08.03.2016 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.