07 Nisan 2016 Perşembe 01:12
Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gizem Görmez Görevden Alındı

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Gizem Görmez, Sağlık Bakanlığı tarafından görevinden alındı.

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Gizem Görmez'in Sosyal medya hesabı üzerinden Kur'an Ayetleri ile yaptığı alay eden paylaşımları üzerine www.agridahaber.com olarak "Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Gizem Görmez Skandal Twitler !" başlıklı bir haber yapmış, kamu oyunu ve yetkilileri duyarlı olmaya davet etmiştik.

Haberimiz Ses Getirdi: Başhekim Dr. Gizem Görmez Görevden alındı

 Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gizem Görmez görevden alındı. Sosyal medyada kamouyunun dikkatini çeken, İslam dinine ve Cumhur Başkanına, hakaret eden paylaşımlarda bulunan, Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gizem Görmez bugün görevden alındı. Zaten müdürlük koltuğu boş olan Ağrı Devlet hastanesine şimdi, hem müdür aranıyor, hemde başhekim…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretler savuran ve Kur'an Ayetleri dalga geçen paylaşımlarda bulunan Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Gizem Görmez'i Sağlık Bakanlığı görevden aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Demir en kısa sürede yerine atama yapılacağını söyledi.

Ağrı’da sağlık camiasının yeniden şekillenmesini istemeyen karanlık eller için bu gelişme, büyük sürpriz olurken, Siyasiler Ağrı’da Sağlık camiasını düzene sokmaya kararlı oldukları da bir kez daha ortaya çıktı.

Görevden alınan başhekim ile birlikte umarız Ağrı Sağlık camiasında yapılacak olan değişimlerin yerine Ağrı’lı yöneticiler gelir. Ağrı sağlık camiiası yıllardır mağdur, perişan bir halde iken, Hastalarımız Erzurum, Van yollarında ölmeye devam ediyor.

Bizler Ağrı'da Haber Gazetesi ve www.agridahaber.com olarak yetkilileri göreve çağırıyor ve artık Ağrı'ya sahip çıkın diyoruz....

Son Güncelleme: 09.04.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MADUR 2019-04-21 03:36:37

Başhekimmiş işi bilmeyenleri başa getirin olacağı budur. Koskoca bina yapmşlar adını hastane koymuşlar içeride ne hak var ne hukuk milleti azarlamaktan doymayan 3-5 doktor müsvetesi neyse konuşack çooookkkk şey vay

Avatar
Cevdet Kılıç 2019-06-09 09:15:06

Bir yönetici çok şey değiştirir. Ben bunu bilirim. Sadece yaptığı işe ve ahlaki duruşuna bakılarak... Değerli Büyülerimiz.

Avatar
Gurbetteki Ağırlı 2019-06-22 11:37:50

Bir insanın dine bakışı değil, yaptığı işe ne kadar hakim olduğu önemlidir.
İnsanlara ne ölçüde yararlı oluyor, halkına, şehrine lazım mı ona bakacaksın.
Bu kafayla ağrı bir adım öteye gidemez.

Avatar
Nejdet 2019-06-23 14:11:28

Yüce kur anımıza dil uzatamasın

Avatar
Nejdet budak 2019-06-23 14:13:14

Yüce kur 'anımıza dil uzatamasın

Avatar
Yunis 2019-11-10 12:12:18

En iyisi bir imamı başhekim yapsınlar belki dua ederek iyileştirir

Avatar
Ömer sancak 2019-11-28 00:45:48

Çağrıda görevden alınması gereken çok insan var zamanı geldiğinde onlarda alıncak mal varlıklarına el konulacak sabredin