30 Mart 2016 Çarşamba 21:07
Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Gizem Görmez Skandal Twitler !

Son dönemlerde yaptığı işler ve aldığı kararlarla gündemden düşmeyen Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gizem Görmez, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar sonucunda da tepkileri üzerine çekti.

Sosyal medya hesabı üzerinden hem İslam dinine hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretler içeren paylaşımlarda bulunan Görmez, aldığı tepkiler sonucunda sosyal medya hesabını sildi.

Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Baş Katil-Hırsız” ifadeleriyle atıfta bulunan Görmez, yaptığı diğer paylaşımlarıyla da hem hükumeti hemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı.

Ağrı Devlet Hastanesinde göreve başlamasından sonra özellikle hem personelin hemde hastaların tepkilerini üzerinde toplayan Görmez, 30’a yakın personelin yerlerinde değişikliğe giderek asıl işi olmayan görevlerde vazifelendirdi. Bu görev değişikliklerinden dolayı Ağrı Devlet Hastanesinde işler sarpa sararken işler çığırından çıkacak duruma geldi.

Hastane personelinin nasıl Başhekimliğe getirildiği şüpheyle karşılanan Görmez, terfisinin sevincini sosyal medya üzerinden paylaşırken, aynı sayfa üzerinden İslam diniyle dalga geçmeye devam etti.

Ayetlerle alay eden baş hekime hatırlatma:

Nisa Suresi 140 - Allah size kitapta: “Allah’ın ayetlerinin inkar edildiğini yahut onlarla alay edildiğini işittiğiniz zaman onlar bundan başka bir söze dalıncaya kadar kafirlerle oturmayın” diye bir hüküm indirmedi mi? Aksi halde siz de onlar gibi olursunuz. Elbette Allah münafıkları ve kafirleri cehennemde biraraya toplayacaktır.

Kur'an Ayetleri ile dalga geçemezsin !

Bir müslüman İslam’la ve Kur’an’la alay edilen bir yerde oturuyorsa hemen buna karşı çıkması gerekir. Eğer karşı çıkamıyorsa o ortamı terketmek mecburiyetindedir. Ne karşı gelir ne de o topluluğu terketmezse istediği kadar müslüman olduğunu iddia etse de o topluluk gibi kafir olur. Kalple inkar etmesi veya o topluluğu terketmeden yüzçevirmesi ona bir fayda vermez. 

Özür bekliyoruz....

Yaptığı bu korkunç paylaşımların sonrasında hem hastane personelli tarafından hemde bölge halkı tarafından şiddetle eleştirilen Görmez, apar topar sosyal medya hesabını kapattı.

Paylaşımları yaptığı hesabını kapatmadan önce hastane personeli ve bölge halkı tarafından paylaşımlarının resmi çekilerek kanıt olarak saklandı.

birçok sivil toplum kuruluşu haberimizi destekleyecek basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Bizlerde Ağrı Devlet Hastanesinde göreve devam eden Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gizem Görmez'i ilimizde ki sağlık sorunlarına yoğunlaşmasını ve yaptığı paylaşımlardan dolayı inançlarına bağlı olan Ağrı halkından özür dilemesini bekliyoruz.

Son Güncelleme: 13.07.2021 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2019-01-06 09:34:14

Evet ne de olsa kur'an elinizden düşmüyor bütün buyruklarını yerine getiriyorsunuz ya ayrıca yazım kısmında hatasızsınız ya sürekli illegal ve gayri-resmi işler peşinden koşan ağrılı dinciler. Ülke elden gittiğinde biz bunlarla değildik diye nara atacaksınız herkes unutur ben söylerim unuturum ama şunu unutmayın! TARİH UNUTMUYOR

Avatar
Ayşe 2019-03-04 19:04:04

Mehmet bey ağrı halkı inançlı bunu alay konusumu yapmaya çalışıyorsunuz tarihle karıştırmayın dini ve ırkı ataistlerin yeri yok memleketim de hoşşşt der göndeririz bu kadar

Avatar
Ayşe 2019-03-20 00:41:00

Görevden alınsın

Avatar
Ömer sancak 2019-11-26 21:27:53

Şerefli ağrılılar nerdegötürün tecavüz edin din ırklar alay etmek neymiş öğretin olanın ben onunda anına koyim onu baş hakimdir ayı yanında anına koyim sayincumhur başkan ona hakaret etmişse derhal görevden açığa alınsın şerefsiz ekrem çelebi aldırsında hırsız ekrem hırsız abassss