12 Eylül 2015 Cumartesi 18:54
Ağrı Doğubayazıt'ta Belediye Başkanı Dahil 25 Kişi Gözaltına Alındı

Ağrı'da 25 gözaltı

Doğubeyazıt Belediye Başkanı gözaltına alındı

Doğubayazıt Belediye Başkanı Özbay'ın da aralarında bulunduğu 25 kişi, "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edilen Ağrı Dağı'na gittikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

Bölücü terör örgütüyle mücadele kapsamında "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edilen Ağrı Dağı'na gitmek isteyen aralarında Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay'ın da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı

Alınan bilgilere göre, Ağrı Valiliğinin talimatı ile dün Ağrı Dağı'nda başlatılan operasyonlara engel olmak için, Doğubayazıt Belediye Başkanı Özbay'ın da aralarında bulunduğu 25 kişi, "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edilen Ağrı Dağı'na gitmek istedi. 


Jandarma ekiplerince operasyonların sürdüğü bölgeye girmelerine izin verilmeyen 25 kişi, gözaltına alınarak Doğubeyazıt İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. 

Son Güncelleme: 13.09.2015 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.