19 Mart 2016 Cumartesi 11:54
Ağrı Eğitim Bir Sen Aday Öğretmenler İle Tanışma Programı Düzenledi

Eğitim Bir Sen Ağrı Şube Yönetimi, ilimizde staj eğitimlerini yapmakta olan aday öğretmenler ile yemekli bir programda bir araya geldi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Hatem DURSUN, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Eğitim Bir Sen Şube Yönetimi ve aday öğretmenler katıldı.

Programda konuşma yapan Eğitim Bir Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman GÜMÜŞER, Eğitim Bir Sen'in kuruluş aşamasından bu güne  kadar geçirmiş olduğu süreçten ve kazanımlarından bahsetti. Program sonunda aday öğretmenlere Kelebeğin Rüyası adlı kitap hediye edildi.

agri-egitim-bir-sen-aday-ogretmenler-ile-tanisma-programi-duzenledi.jpgagri-egitim-bir-sen-aday-ogretmenler-ile-tanisma-programi-duzenledi-001.jpgagri-egitim-bir-sen-aday-ogretmenler-ile-tanisma-programi-duzenledi-002.jpgagri-egitim-bir-sen-aday-ogretmenler-ile-tanisma-programi-duzenledi-003.jpgagri-egitim-bir-sen-aday-ogretmenler-ile-tanisma-programi-duzenledi-004.jpgagri-egitim-bir-sen-aday-ogretmenler-ile-tanisma-programi-duzenledi-005.jpg

 

Son Güncelleme: 19.03.2016 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.