30 Ocak 2016 Cumartesi 17:23
Ağrı Emitt'te İlgi Odağı Oldu

 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) açılan İshakpaşa Sarayı temalı Ağrı standının ilgi gördüğü bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde açılan ve yarın sona erecek fuardaki Ağrı standını Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, diğer illerin valileri ve belediye başkanları ile çok sayıda katılımcı ziyaret etti.

İshakpaşa Sarayı teması ile dikkati çeken Ağrı standında, Halise yemeği ve kına sanatı yoğun ilgi gördü. Stantta yer alan Çolak Abdi Paşa ve İshakpaşa kostümü ise fuarın en çok fotoğraf çektirilen öğeleri arasında yer aldı.

Geçen yıl düzenlenen fuarda "Nuh'un gemisi" konseptiyle "en iyi tasarım standı" ödülünü alan Ağrı, bu yıl da bu alanda iddialı stantlar arasında gösterildi.

Ağrı Emitt’te İlgi Odağı Oldu

Ağrı Emitt’te İlgi Odağı Oldu

Ağrı Emitt’te İlgi Odağı Oldu

Ağrı Emitt’te İlgi Odağı Oldu

Son Güncelleme: 30.01.2016 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.