24 Ekim 2015 Cumartesi 11:27
Ağrı Emniyetinden Sıcak Aşure İkramı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince Muharrem Ayı dolayısıyla 2 Bin 700 vatandaşa aşure dağıtımı yapıldı.


Ağrı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince özel Gün ve haftalarda vatandaşların yanında bulunarak polis-halk ilişkilerini geliştirmek ve polis halk kaynaşmasını en üst düzeyde tutabilmek amacıyla il genelinde etkinlikler yapılıyor.


Bu kapsamda Muharrem ayının manevi atmosferi altında, Cumhuriyet Caddesi Merkez Camii karşısında kurulan stantta 2 bin 700 vatandaşa Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince aşure dağıtımı yapıldı. Vatandaşlar aşure dağıtımına yoğun ilgi gösterdi.

 

agri-emniyetinden-sicak-asure-ikrami.jpgagri-emniyetinden-sicak-asure-ikrami-001.jpgagri-emniyetinden-sicak-asure-ikrami-002.jpg

Son Güncelleme: 24.10.2015 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.