15 Ocak 2016 Cuma 10:26
Ağrı-Erzurum Karayolunda Tırlar Mahsur Kaldı
 
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Ağrı-Erzurum E-80 karayolunda yoğun kar yağışı  nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.
Uluslararası yük taşımacılığı yapan birçok tır, yoğun kar yağışı  nedeniyle ilerleyemeyince, yol üzerindeki akaryakıt istasyonlarında beklemek zorunda kaldı.
 
İran'lı Muharem Haytdarzade kar yağışı ve tipi nedeniyle yoluna devam edemediğini belirterek, İran'dan gelip, Kocaeli Gebze yönüne doğru  gideceğini ancak bunun mümkün olmadığını anlattı. 
Haydarzade, "5 gündür yollardayım.
 
Kar yağışından dolayı yollar'da görüş mesafesi bazı yerlerde sıfıra düşmüş. İlerleyemediğimiz için yol üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna sığındık. Tipi ve kar yağışının dinmesini bekliyoruz. Bu gece burada sabahlayacağız" dedi. 
 
Akaryakıt istasyonun da Çalışan Cüneyit Avcı ise ,bugün yoğun bir kar yağışı var sürücüler kar yağışı ve tipiden dolayı, İlerleyemedikleri için bu geceyi burada geçirecekler.bende gördüğünüz gibi kapanan yolları temizliyorum dedi.
 
Yoğun kara yağısı ve tipi nedeniyle Ağrı-Erzurum E-80 karayolunda birçok tır sürücüsü mahsur kaldı.
 
Eleşkirt ilçesindeki Ağrı-Erzurum E-80 karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken, uluslararası yük taşımacılığı yapan birçok tır, yol kenarlarındaki akaryakıt istasyonlarında beklemek zorunda kaldı.
 
Karayolları 123. Şube Şefi Fuat Öztürk aniden bastıran kar yağışı ve tipi nedeniyle Sarıçan ve Saç Dağı mevkilerinde bazı tırların hazırlıksız yakalandığını ve dolayısıyla tırların tedbir amaçlı akaryakıt istasyonlarında beklediklerini söyledi.
 
Yollarda herhangi bir aksaklığın şimdilik söz konusu olmadığını ifade eden Öztürk, "Araç sürücüleri kesinlikle zincirsiz yola çıkmasınlar.
 
Ekiplerimiz şu anda Ağrı-Erzurum ve Ağrı-İran karayolunda 8 kamyon, 4 greyder ve 26 personelimizle tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.
 
İranlı tır sürücülerinden Muharem Haytdarzade de kar yağışı ve tipi nedeniyle yoluna devam edemediğini belirterek, İran'dan gelip, Kocaeli Gebze yönüne doğru gideceğini belirtti.
 
Olumsuz hava koşulları nedeniyle beklediklerini ifade eden Haytdarzade, "Yaklaşık 5 gündür yollardayım. Kar yağışından dolayı yollarda görüş mesafesi bazı yerlerde sıfıra düşmüş.
 
İlerleyemediğimiz için yol üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna sığındık.
 
Tipi ve kar yağışının dinmesini bekliyoruz. Bu gece burada sabahlayacağız" dedi. 
agri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-001.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-002.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-003.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-004.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-005.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-006.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-007.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-008.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-009.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-010.jpgagri-erzurum-karayolunda-tirlar-mahsur-kaldi-011.jpg

Son Güncelleme: 15.01.2016 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.