31 Ocak 2016 Pazar 20:08
Ağrı-Erzurum Karayolunda Yoğun Sis

Akşam saatlerinde başlayan ve halen devam eden sis nedeniyle sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekti. Araçların kontrollü geçişine izin veren trafik ekipleri, yollarda güvenlik önlemi alarak sürücüleri sis ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları yönünde uyardı

Sürücülerden Sabri Demir Erzurum'dan geldiğini ve görüşün yer yer tamamen kaybolduğunu belirterek, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Sürücülerden Mehmet Özkul ise aşırı sis nedeniyle yolda ilerlemekte zorluk çektiğini ifade ederek, "Yolda 10-15 metre arasında görüş mesafesi var.

Yolun bazı yerlerinde gizli buzlanma da oluyor. Bu nedenle herkes dikkatli olsun" diye konuştu.

agri-erzurum-karayolunda-yogun-sis.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-001.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-002.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-003.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-004.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-005.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-006.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-007.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-008.jpgagri-erzurum-karayolunda-yogun-sis-009.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 31.01.2016 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.