24 Temmuz 2014 Perşembe 23:29
Ağrı Genç Birlikten Protokol Ziyareti

Genç Birlik Ağrı Şubesi Şube Başkanı Mehmet İstemihan,  Eğitim Başkanı Deniz Altındağ ve Kurumsal İlişkiler Başkanı Uğur Taşdan Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Polat, Ağrı Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin’e ziyarette bulundu.

 

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan’ı ziyaret eden birlik üyeleri, Vakıf ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

 

Vali Tekinarslan Ağrıya hizmet alanında çalışılması gerektiğini vurgulayarak, “  Sizler Ağrı’ya hizmet ettiğiniz sürece bende sizlerin yanında olacağım. Söz konusu hizmetse her türlü desteği vermeye  hazırız.  Halkın sorunlarına çözüm olmak istiyorsanız halkın yanında olmak gerekir hiçbir zaman halkla yönetici arasında dağlar örülmemeli halk yöneticisine gelip dertlerini sıkıntılarını anlatabilmeli”  şeklinde konuştu.

 

Genç Birlik Ağrı Şubesi daha sonra Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Polat, Ağrı Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin’i de ziyaret ederek vakıf hakkında bilgiler verdiler.






Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.