20 Ocak 2016 Çarşamba 10:20
Ağrı Gençlerbirliği Spor Caner İlyası Kadrosuna Kattı

İrfan Bural ve Hüseyin Ateş'in takımdan ayrılması sebebi ile orta sahadaki boşluğu Caner İlyas ile kapatan yönetim kurulu, Caner İlyas'a düzenlenen törenle imza attırdı.

Ağrı Gençlerbirliği Sporun Iğdır Aras Spor'dan transfer ettiği genç oyuncu Ağrı ASKF Aydın Kasar Toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde duygularını dile getirdi.

Ağrı'da olduğunundan ötürü mutlu olduğunu söyleyen Caner İlyas, " Gelmeden öncede takip ettiğim bir takıma geldiğim için mutluyum.

Burada çok iyi bir arkadaşlık var. Takıma kısa sürede alıştım. İnşallah burada başarılı bir performans sergileyerek takımımın başarısında önemli bir rol oynamak istiyorum" dedi

Yönetici Cihat Arslan ise Caner İlyas transferi ile kadroyu güçlendirdiklerini dile getirdi.

agri-genclerbirligi-spor-caner-ilyasi-kadrosuna-katti.jpgagri-genclerbirligi-spor-caner-ilyasi-kadrosuna-katti-001.jpgagri-genclerbirligi-spor-caner-ilyasi-kadrosuna-katti-002.jpg

Son Güncelleme: 20.01.2016 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.