15 Haziran 2015 Pazartesi 16:38
Ağrı Gençlerbirliği Spor Sezgin Çelik İle Anlaştı

Geçtiğimiz haftalarda Mete Telhan ve Celal Bulut'tan oluşan transfer komitesi, yönetim kuruluna il içi transfer listesini ulaştırdı.  Komitenin ilk transferi 29 yaşındaki Ağrı doğumlu Sezgin Çelik oldu.

 

Futbola 2003 yılında Ağrıspor 'da başlayan Sezgin, Ankara Yeni Haymana Spor, Afyon Dinar Belediye Spor'da futbol oynadıktan sonra BAL liginde Bayazıtspor ve Patnos Gençlik Spor ile müsabakalara çıktı.

 

Futbol kariyerinde 2 Türkiye kupası maçı oynayan Sezgin Çelik, bu iki maçta da birer gol kaydetti. 42 BAL ligi maçı oynayarak tecrübe kazanan Sezgin Çelik, yeni sezonda Ağrı Gençlerbirliği Spor'un gol umutlarından biri olacak.

 

Kendi şehrinde oynamaktan mutlu olduğunu söyleyen Çelik " Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumunda oynanacak olan BAL ligi maçlarını heyecanla bekliyorum. Bu güne kadar futbolda edindiğim tecrübeler ile yeni kulübümün başarılarında pay sahibi olmak istiyorum" dedi.

 

Sezgin Çelik ile imza töreninin ilerleyen günlerde yapılacağı belirtilirken, Ağrı Gençlerbirliği Spor'un antrenör ve dış transfer çalışmaları transfer komitesinin verdiği rapor doğrultusunda yönetim kurulu tarafından değerlendirilmeye devam ediyor. 

 

agri-genclerbirligi-spor-sezgin-celik-ile-anlasti.jpg

Son Güncelleme: 15.06.2015 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.