30 Temmuz 2015 Perşembe 15:46
Ağrı Gençlerbirliği Spor'da sezon hazırlıkları sürüyor

Kulüp Başkanı Mahmut Yıldırım, yaptığı açıklamada,  yeni sezon öncesi biri kaleci olmak üzere 13 oyuncuyu renklerine bağladıklarını söyledi.

Ağrı'yı futbol branşında temsil etmenin zor olduğunu ifade eden Yıldırım, "2002 yılında profesyonel liglerden düşen Ağrıspor'dan sonra Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda ilk defa önemli maçlar oynanacak. Şehirde büyük bir heyecan var. Herkes maçların başlama tarihini soruyor" dedi.

Kentte başarılı takım beklentisi olduğunu vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Biz kulüp olarak bu beklentileri karşılamak için şu ana kadar geçen yılki takımdan 7 futbolcumuz ile anlaştık. Bu futbolcularımıza biri kaleci olmak üzere, 3 savunma, 7 orta saha ve 2 forvet oyuncusu takviye yaptık. Biri savunma, diğeri orta saha olmak üzere 2 oyuncu daha alıp transferi tamamlamak istiyoruz. Ayrıca bu sporcularımızı bilgi ve tecrübesi ile takım haline getirecek olan Adanaspor'un efsane futbolcularından Orhan Uçak ile de antrenör olarak anlaştık. İnşallah 8-9 Ağustos tarihlerinde toplanarak takımımız top başı yapacak. Uyum sorununu erken atlatırsak başarılı bir takım olacağımıza inanıyorum."

 

agri-genclerbirligi-sporda-sezon-hazirliklari-suruyor.jpg

 

 

Son Güncelleme: 30.07.2015 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.