25 Mart 2016 Cuma 14:53
Ağrı Gençlerbirliği Takımı, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Ağrı'yı Bölgesel Amatör ligde (BAL) temsil eden Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü, Bilgi Koleji tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Ağrı Gençlerbirliği Teknik Direktörü Nevzat Şipal ve futbolcular, Bilgi Koleji'nin konuğu oldu.

Okulda düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğine katılan teknik direktör Şipal ve futbolcular, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Futbol takımı oyuncularının da öğrencilere sorular yönelttiği etkinlikte, bilen öğrencilere takım atkısı hediye edildi.

Şipal, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, "Güzel bir etkinlik oldu. Çocuklara spor konusunda öğütlerimizi eğlenceli olarak aktardık." dedi.

Okul müdürü Engiz Eskin de teknik direktör Şipal ve takımına teşekkür ederek, "Çocuklar bir yandan eğlenirken, diğer yandan öğrendiler. Kendilerine bu hafta sonunda oynayacakları Muş Demirspor müsabakasında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Futbolcular, etkinlik sonunda okul bahçesinde öğrencilerle çift kale maç yaptı.

Son Güncelleme: 25.03.2016 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.