12 Aralık 2015 Cumartesi 10:54
Ağrı Gençlerbirliğispor Tatvan Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

Ligde üst üste iki deplasman maçından 4 puan almayı başaran Ağrı ekibi, bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Tatvan Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına, teknik direktör Mehmet Şaşmaz yönetiminde devam etti. 

Düz koşu yaparak antrenmana başlayan takım, daha sonra kültür fizik hareketleri ve pas çalışması yaptı.

Teknik direktörü Şaşmaz Tatvan Gençlerbirliği maçından galip gelerek son 3 haftada almış oldukları puan serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Ligde sergiledikleri iyi oyunu skora da yansıtmayı başladıklarına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Ligin başında yeni bir takım oluşturduğumuzu ve zamana ihtiyacımızın olduğunu herkese söylemiştik. Haftalar ilerledikçe hem fizik hem de taktiksel anlamda takımımız daha iyi bir seviye yakalıyor. Ligdeki son iki maçımızı da fikstür gereği deplasmanda oynadık. Bu maçların kendi adımıza çok zor geçeceğini biliyorduk. Bu hafta kendi sahamızdaki maçta rakibimizi yenerek 3 puanı almak ve üst sıralara yükselmek istiyoruz. Kalan haftalarda puan kaybetmeyip devre arası kampına iyi bir şekilde gitmek istiyoruz."

agri-genclerbirligispor-tatvan-genclerbirligi-maci-hazirliklari-.jpgagri-genclerbirligispor-tatvan-genclerbirligi-maci-hazirliklari--001.jpgagri-genclerbirligispor-tatvan-genclerbirligi-maci-hazirliklari--002.jpgagri-genclerbirligispor-tatvan-genclerbirligi-maci-hazirliklari--003.jpg

Son Güncelleme: 12.12.2015 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.