04 Aralık 2015 Cuma 13:16
Ağrı Gençlik Hizmetleri Hayallerini Sahneye Taşı Projesi

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada; "Hayallerini Sahneye Taşı Projesi"nde katılımcıların komedi ve dram türlerinde yarışabileceklerini belirten Alp, şunları kaydetti: "Yarışmalar, il birinciliği, grup birinciliği ve Türkiye finali olmak üzere üç aşamada düzenlenecek.

Kalemine ve oyunculuğuna güvenen gençlerin arandığı yarışmada sergilenecek eserlerin senaryoları da katılımcı gençler tarafından kaleme alınacak.

Ünlü oyuncuların seçici kurul üyeliği yapacağı yarışmalarda, performans süresi en az 8 en fazla 20 dakika olacak. Yarışmalara katılacak gençlerin her türlü yol ve konaklama masrafları ile sergilenecek performanslarda ihtiyaç duyulacak dekor ve malzemeler Bakanlığımızca karşılanacak.

Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu bu projeye ilimiz gençlerinin yoğun katılımını bekliyoruz. Bu tür yarışmalar gençlerimizin yeteneklerini keşfetmekte ve kendilerine olan öz güvenin artmasına vesile olmaktadır dedi.”

Yarışmaya son başvuru tarihi 31 Aralık 2015.

agri-genclik-hizmetleri-hayallerini-sahneye-tasi-projesi.jpg

Son Güncelleme: 04.12.2015 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.